Wandelen ‘walk en talk’

Naar buiten, in beweging zijn en tegelijkertijd uitwisselen wat je bezig houdt, dat kan tijdens onze ‘walk en talk’ uurtjes. Ervaar hoe heilzaam het is om te bewegen; ook je nachtrust kan er door verbeteren. We hebben hierin twee mogelijkheden.
Individueel: Bel of mail met Camino en we maken een afspraak; daarin bespreken we je wensen. Vervolgens maken we een match met een vrijwilliger en als het klikt maak je zelf afspraken met de vrijwilliger.
Met een groepje: Elke woensdag in de oneven weken van 14.15 uur – 15.15 uur wandelen met aansluitend van 15.15 – 16.00 uur mogelijkheid tot een drankje en napraten, verzamelen vanaf 14.00 bij Camino, Schoolstraat 11, te Nieuwerkerk ad IJssel. Kosten: 2 euro per keer. Graag aanmelden via info@centrumcamino.nl of 06-30228683, want het gaat alleen door als er aanmeldingen zijn.
Oh ja… verwissel wel je pumps of teenslippers in comfortabel zittende wandelschoenen en neem indien gewenst een klein flesje water mee voor onderweg.

Tuinieren in de volkstuin in de kas

Binnen, buiten zijn en genieten van de rust in de volkstuin. Soms een praatje met andere volkstuinders. Even weg uit de dagelijkse beslommeringen, hoofd leegmaken; het kan in de volkstuin. Geen last van allerlei weersomstandigheden. In de tuin is het altijd lekker. Er wordt biologisch geteeld en de oogst wordt gebruikt voor Camino. Zin om eens af te spreken in de tuin? Neem dan contact met ons op: info@centrumcamino.nl of 06-30228683.