Inlopen

Inlopen bij Camino kan zonder verwijzing van een arts. Ook is een afspraak van te voren niet nodig. Als u besloten heeft om te komen naar Camino is het goed om te weten dat u voor uw bezoek niets hoeft voor te bereiden: u gaat op het moment, dat u er aan toe bent. Is de stap voor u erg groot, dan is het misschien prettig om een vriend of vriendin mee te nemen of ons te laten weten dat u komt. U krijgt bij Camino een warm welkom; u kunt een kopje koffie of thee drinken en/of een praatje maken. En misschien heeft u helemaal geen zin in een praatje. Ook dat kan bij Camino.

Inloopactiviteit

Wilt u vooral wat doen tijdens de inloop? Camino biedt hiervoor inloopactiviteiten aan. Dat kan zijn iets creatiefs , een spelletje of bijv. samen een legpuzzel maken. Wilt u van te voren weten wat de inloopactiviteit is, kijk dan in het Hart van Holland of op facebook.

Samen lunchen

Samen lunchen is vaak gezelliger dan alleen lunchen en zien eten, doet eten. Camino serveert regelmatig verse soep met een broodje. De soep is veelal gemaakt van groenten uit de biologische tuin van Camino. Wij vragen een bijdrage van € 2,50 per persoon voor de lunch. Wilt u van te voren weten welke soep er is, kijk dan in het Hart van Holland of op facebook.