Film bij Camino

Zin om samen een film te bekijken met een diepere laag en aansluitend een gemeenschappelijk nagesprek, desgewenst met een drankje? ‘Film bij Camino’ speelt in op de behoefte van gasten om op een verdiepende en tegelijkertijd ontspannende manier stil te staan bij allerlei facetten van het leven. Laat het ons weten als u hiervoor belangstelling heeft dat zullen we het gaan organiseren.

Yoga, Mindfulness, Ademhalingsoefeningen

De confrontatie met kanker kan angst, vermoeidheid, boosheid en onzekerheid veroorzaken. Yoga, mindfulness of ademhalingsoefeningen kan helpen om rustiger te slapen, angst los te laten, leren om te gaan met stress, het immuunsysteem te versterken, meer energie en kracht op te bouwen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Ook voor mensen die dichtbij het leven met kanker meemaken, zoals partners, vrienden of vriendinnen is deze ontspanning heilzaam. Zodra hier belangstelling voor is, gaan we het organiseren.

Yoga voor nabestaanden

Elke donderdag van 13.15 – 14.15 uur is er yoga voor nabestaanden, met na afloop gelegenheid voor napraten en een drankje tot 14.45 uur. Kosten zijn 5 euro per keer. Vooraf opgeven via info@centrumcamino.nl of 06-30228683.

Massage, Reiki, Therapeutic Touch

Wanneer je ernstig ziek bent, beheerst dat je hele leven. De ziekte heeft invloed op je lijf, op je emoties, op je psyche en je sociale aanwezigheid en contacten. Massage, Reiki of Therapeutic Touch kan helpen om even weer terug bij jezelf te komen. Therapeutic Touch is een niet belastende energetische behandeling. U wordt zachtjes aangeraakt en/of boven/naast het lichaam wordt gewerkt in de andere energielagen. Therapeutic Touch is een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Het ondersteunt het immuunsysteem, waardoor het een bijdrage levert aan het herstel. Bij Therapeutic Touch kunt u uw kleding aanhouden. Indien u hiervoor belangstelling heeft, gaan we dit verder vormgeven.

Verzorging

De sporen van de behandeling tegen kanker zijn vaak zichtbaar en voelbaar. Er kunnen vragen oprijzen over bijv. een droge, schilferige huid, over camouflage van operatielittekens of over het tekenen van wenkbrauwen. Speelt dit bij u? Of heeft u vragen over lingerie, een haarwerk of een prothese? Laat het ons weten, we gaan u helpen in uw zoektocht.