Camino vierde op 2 oktober haar eerste Lustrum

Half september was Camino 5 jaar open. Een prachtige mijlpaal, een Lustrum, wat met de vrijwilligers van Camino is gevierd. Woensdagmiddag 2 oktober stelde de Viergang haar deuren open voor de vrijwilligers van Camino.

Wat is er veel bereikt! De voorzitter, Arie Hubregtse, gaf een overzicht van alle mooie stappen die Camino heeft gezet in de afgelopen jaren, waarbij het Camino huis een van de hoogtepunten was. Het begon in 2013, waar Camino voor het eerst naar buitenkwam met een kraam op de kaarsjesavond in het Oude Dorp. Dit werd gevolgd door een korte live op Radio Zuidplas en een interview in de kerstbijlage van Hart van Holland. Sindsdien staat Camino gemiddeld eens per twee weken in het Hart van Holland. Een krant die Camino een warm hart toe draagt.

De oprichters van Camino, Agnes van der Aa, Dineke Schrijver en Inge Overbeeke werden in het zonnetje gezet en eigenlijk werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet, want zonder vrijwilligers geen Camino. Het glas werd geheven, een toost werd uitgebracht en er kon gesmuld worden van de heerlijke hapjes. De groep Duende verzorgde belangeloos een mooi optreden met volksmuziekliedjes.

Nu op naar het volgende Lustrum. We zoeken nog vrijwilligers; ben jij er dan ook bij?