Camino voor het vijfde jaar op het Oogstfeest op 7 september in Zevenhuizen

Dit jaar is alweer het vijfde jaar dat Camino met een kraam op het Oogstfeest staat. In de kraam zijn zowel vrijwilligers als gasten van Camino aanwezig. De gasten kunnen je vertellen wat Camino voor hen betekent en de vrijwilligers geven informatie over de activiteiten van Camino. Als het je aanspreekt kun je eens inlopen bij Camino of misschien heb je interesse als vrijwilliger. Onder het genot van een gezonde versnapering kun je bij Camino in de kraam je licht opsteken.

Op het Oogstfeest verkoopt Camino de welbekende loten, met zoals elk jaar heel veel fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers uit Zuidplas. De winnende loten evenals de ophaaldagen van de prijzen, worden op maandag 9 september bekend gemaakt op de website van Camino.

Nieuw dit jaar is de Rebus, die in de Oogstfeestkrant van Hart van Holland wordt gepubliceerd. De oplossing kan worden ingeleverd bij de kraam van Camino. Voor een correcte oplossing maak je kans op één van de prachtige prijzen (waaronder een dinercheque). De winnaars van de Rebus worden door Camino benaderd.

Kom op 7 september naar de kraam van Camino! (het is helaas nog niet bekend waar we staan, maar je vindt ons vast). En dan nu de Rebus: