Camino werkt samen met Stichting OOK (Optimale Ondersteuning bij Kanker)

Het is vaak lastig voor jou en je naasten de juiste weg te vinden naar de juiste hulp en ondersteuning bij kanker. Camino en Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK) werken samen om je hierbij te helpen. In het centrum, maar ook online in Mijn OOK.

Mijn OOK is jouw persoonlijke online omgeving voor ondersteuning bij het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Na het inloggen krijg je informatie en advies op maat over wat voor jou belangrijk is om te leven met (of na) kanker. Dat kan bijvoorbeeld via online modules en opdrachten of je stelt je vragen aan een ondersteuningsconsulent via berichten of videobellen. Een ondersteuningsconsulent denkt met je mee om passende ondersteuning te vinden. Dit kan thuis achter de computer of via de app, wanneer het jou uitkomt. Zo ontvang je de ondersteuning die bij je past, ook als jij niet degene met kanker bent maar een naaste.

Je kunt je opgeven via info@centrumcamino.nl met vermelding van je telefoonnummer. Camino zorgt er dan voor dat de ondersteuningsconsulent van OOK jou een persoonlijke uitnodiging stuurt voor Mijn OOK. Meer informatie of zelf een account aanmaken? Lees verder op de website van OOK: https://stichting-ook.nl/ondersteuning-bij-kanker/