Camino zoekt veel nieuwe vrijwilligers

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving met kanker; een paar jaar geleden kreeg nog één op de drie mensen kanker, maar inmiddels is dat één op de twee. Ook is het zo dat door de ontwikkelingen in de medische wetenschap mensen met kanker langer leven, met alle onzekerheid die daarbij komt kijken.
Camino is er voor mensen die zelf kanker hebben (gehad) en voor hun naasten en nabestaanden.
Nu de verbouwing, renovatie en inrichting van het Caminohuis bijna voltooid is, verhuist Camino begin 2018 naar dit pand dat gevestigd is aan de Schoolstraat 11 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf dat moment worden de openingstijden verruimd en biedt Camino meer activiteiten aan. Om dit mogelijk te maken zijn extra vrijwilligers nodig. Heb jij zin om Camino met jouw talent te komen versterken?
Alle talenten zijn welkom. In een gesprek bekijken we waar jij het beste tot je recht komt. Camino biedt een team met enthousiaste collega’s, een prachtig huis waar je komt te werken en trainingen en begeleiding om je werk goed te kunnen doen. De eerst volgende training start begin 2018. Heb je belangstelling of wil je je oriënteren? Neem dan contact op met Pauline Pals, coördinator medewerkers, via info@centrumcamino.nl of 06-3022 8683.