Er is nog plaats bij de nieuwe series activiteiten

Binnenkort starten de nieuwe series activiteiten bij Camino. Opgeven voor de verschillende activiteiten kan, onder vermelding van telefoonnummer, per email bij: activiteit@centrumcamino.nl.

Het gaat om:

Drama en spel; improvisatie workshops theater. De workshops zijn laagdrempelig; ervaring is niet nodig en het spelplezier staat voorop. De activiteit bestaat uit 3 workshops en deze worden begeleid door Maria Louise Booisma. De workshops zijn op maandagmiddag van 15.30 – 17.00 uur op 1, 8, en 15 april op locatie van Camino, Schoolstraat 11, Nieuwerkerk aan den IJssel. Minimum aantal deelnemers 3 – maximum 8 deelnemers. Kosten: 15 euro voor de serie van 3 workshops.

Yoga; de yoga die bij Camino gegeven wordt, is voor iedereen geschikt. Je hoeft geen ervaring te hebben. De docent houdt rekening met jouw mogelijkheden. De yogalessen worden begeleid door Karin Oldenampsen en zijn op woensdagochtend van 10.15 -11.30 uur op locatie van Camino, Schoolstraat 11, Nieuwerkerk aan den IJssel. De deur is open vanaf 10.00 uur en na afloop is er gelegenheid om thee te drinken en na te praten tot 11.45 uur. We werken in series van 4 lessen; je kunt ook deelnemen aan 2 series tegelijk, zolang daar ruimte voor is. Serie A: (oneven weken) 10 en 24 april, 8 en 22 mei. Serie B (even weken) 17 april, 1, 15 en 29 mei. De kosten zijn 20 euro per serie van 4 lessen.

Creatief met speksteen in het atelier van en begeleid door beeldend kunstenaar Cobie Schoneveld. Speksteen is een zachte steensoort, gemakkelijk te bewerken met eenvoudig handgereedschap. In 4 donderdagmiddagen maak je één of meer kunstwerken van een steen naar keuze. De serie van 4 bijeenkomsten kost 20 euro. En afhankelijk van de steen die je kiest komt daar 5 tot 15 euro materiaalkosten van de steen bij. De middagen vinden plaats op donderdag van 13.30 – 15.30 uur op 11 en 25 april en 9 en 23 mei, in het atelier van Cobie Schoneveld, Westringdijk 8, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Schilderen; Soms drukt een beeld zoveel meer uit dan een woord en soms heb je geen woorden om te vertellen wat je meemaakt. Door te schilderen of te tekenen heb je toegang tot een andere taal. Ervaring met schilderen is niet nodig. De schilderlessen worden begeleid door beeldend kunstenaar Nelleke van Zwieten. De serie van 6 lessen zijn op vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur op 5, 12, 19 en 26 april en 3 en 10 mei op locatie Camino, Schoolstraat 11, Nieuwerkerk aan den IJssel. De kosten voor de totale serie van 6 lessen is inclusief materiaalkosten 45 euro. Er is plaats voor maximaal 6 personen, dus geef je snel op.