Nabestaanden treffen – nieuw bij Camino

Het verliezen van een dierbare kan heel heftig zijn; intens pijnlijk zijn en heftige en soms tegenstrijdige gevoelens geven. Soms vraag je je misschien af: Hoe kom ik hier uit? Gaat dit nog over? Waarom begrijpt niemand mij? Maar alleen als je het zelf hebt meegemaakt weet je wat iemand doormaakt en hoe heftig dat is. Soms helpt het als je er met gelijkgestemden over kunt praten; dit is wat Camino wil bieden.

Bij Nabestaanden Treffen biedt Camino een plek speciaal en alleen voor en met nabestaanden, waarbij je ook van harte uitgenodigd bent als het overlijden een andere oorzaak heeft dan kanker. Het is een plek waar je welkom bent, jezelf kunt zijn, andere nabestaanden kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen en samen kunt ontdekken wat helpend kan zijn.

We starten op 27 februari 2020, 10.00 -12.30 uur en willen maandelijks een bijeenkomst organiseren, mede in overleg met de deelnemers. De bijeenkomsten zijn gratis; een vrijwillige bijdrage voor koffie/thee wordt op prijs gesteld. Aanmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Voor meer informatie zie hiervoor de flyer.