Netwerkevent 2 november groot succes!

Op 2 november was het zo ver. Meer dan 70 sponsors ontmoeten elkaar na hun werkdag in het hotel vd Valk en Nieuwerkerk ad IJssel voor het netwerkevent. Veel ondernemers vanuit Zuidplas en omgeving, maar ook van daarbuiten dragen Camino een warm hart toe en meer dan dat. De renovatie en verbouwing van het Camino-pand aan de Schoolstraat 11 wordt gerealiseerd met hulp van deze ondernemers. Zij doen dit in de vorm van een vrijwillige bijdrage in geld, goederen of menskracht. Van het riool tot aan de dakpannen, de fundering, de gevelreiniging, elektrische en CV installaties, steigerbouw en afvalcontainers. En ook het interieur(ontwerp) en de bouwtekeningen wordt voor een belangrijk deel gesponsord.
Presentatie
Op de netwerkbijeenkomst heeft voorzitter Arie Hubregtse het ontstaan van Camino toegelicht en de plannen voor de komende tijd. Ten behoeve van het in gebruik nemen van het pand wordt nog gezocht naar financiële dekking voor de exploitatie. Hiervoor hebben enkele ondernemers al toezeggingen gedaan. De voortgang van de bouw was te zien in een doorlopende diapresentatie.
Medewerking aan het netwerkevent
De avond werk muzikaal verzorgd door pianist Jan Rietman en een optreden van het Shanty-koor De Moordtzangers uit Moordrecht. De ruimte werd aangekleed door de schilderijen van Gré den Otter en Karin Smits. Voor de inwendige mens was het goed toeven met heerlijke soep, hapjes en een wijnproeverij. Ook deze avond werd volledig gesponsord.
We kijken terug op een zeer succesvolle avond waarin mensen van verschillende culturen (vrijwilligers, kunstenaars en ondernemers) met elkaar hebben kunnen kennismaken.