Opbrengst 3e charity bridgedrive: 1.158 euro


Op zaterdag 11 november 2017 vond alweer voor de derde keer de Camino-charity- bridgedrive plaats in Zevenhuizen. Henk de Koning, vrijwilliger van Camino en fervent bridger, organiseerde dit evenement, waar 38 paren aan deelnamen. Er werd gespeeld volgens het systeem Topintegraal. Dat wil zeggen dat iedereen in zijn eigen lijn speelt (A/B/C etc) maar dat wel in alle lijnen dezelfde spellen gespeeld worden; ieder op zijn/haar eigen niveau.
Winnaars
De dames Lucy Eldering en Nettie Kremers uit Nieuwerkerk aan den IJssel wonnen met een score van 66,67%. Zij namen de Camino wisselbeker in ontvangst, die zij in 2018 weer komen verdedigen.
Opbrengst
De locatie, wedstrijdleiding, barbezetting, en de hapjes werden gesponsord, zodat het volledige inschrijfgeld ad 760 euro volledig ten goede komt aan Camino. Daarnaast brachten de in de pauze verkochte loten nog een bedrag van 398 euro op, zodat de totale opbrengst komt op 1.158 euro.
Tevreden
Arie Hubregtse en Inge Overbeeke, bestuursleden van Camino, presenteerde aan de hand van foto’s de voortgang van de verbouwing, renovatie en inrichting van het pand aan de Schoolstraat 11 te Nieuwerkerk ad IJssel en bedankten de bridgers. Rond 18.00 uur ging iedereen tevreden naar huis met de wens dat er ook in 2018 een bridgedrive wordt georganiseerd.