Samenwerkingsovereenkomst tussen SamenLoop voor Hoop en Camino getekend

Onder toeziend oog van Ernie van Dongen, initiatiefneemster voor SamenLoop voor Hoop Zuidplas, werd op woensdagavond de samenwerkingsovereenkomst getekend door Arie Hubregtse, voorzitter van Camino en Ellen Looijs, voorzitter van Samenloop voor Hoop.

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette van het Kwf, waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.

De SamenLoop voor Hoop Zuidplas vindt plaats op 26 september 2020, 14.00 uur tot 27 september 2020, 14.00 uur. Camino zal de ere-gasten, mantelzorgers en nabestaanden die meelopen ontvangen, ondersteunen en verwennen in samenwerking met Kwf en de gemeente Zuidplas.

De inschrijving individueel en voor de teams staat open; dus steun dit initiatief en schrijf je in en/of bedenk een leuke sponsoractie. Een deel van de opbrengst gaat naar Camino.