Zomer-activiteiten

Ben je deze zomer thuis en wil je creatief aan de slag? Dan heeft Camino twee zomer-activiteiten.

Creatief met Speksteen. Werken met speksteen is beeldhouwen in het klein. Speksteen is een zachte steensoort, gemakkelijk te bewerken met eenvoudig handgereedschap. In 5 middagen maak je een of meer kunstwerken van een steen naar keuze. Alle hulpmiddelen zijn aanwezig in het atelier. En bij mooi weer kun je buiten aan de slag.
De serie van 5 bijeenkomsten kost 25 euro en afhankelijk van de steen die je kiest komt daar 5 tot 15 euro materiaalkosten van de steen bij.
De middagen vinden plaats op donderdag 5, 19, 26 juli en 2 en 16 augustus van 14.00 – 16.00 uur in het atelier van Cobie Schoneveld, Westringdijk 8, Nieuwerkerk ad IJssel. Voor informatie en aanmelding: 06-3022 8683 en/of activiteit@centrumcamino.nl.

Mini-cursus Mandala tekenen. Mandala betekent cirkel. De cirkel is het symbool wat staat voor ‘heelheid’. Dit symbool kom je overal tegen, zoals in de natuur (bloemen, jaarringen in hout), in kerkramen, etc. Door middel van het tekenen en kleuren van mandala’s is het mogelijk om je hoofd leeg te maken, om je te ontspannen, maar het is ook een manier om je emoties te uiten. Het is een plezierige bezigheid waarin vooral het proces belangrijk is. Je hoeft er niet voor te kunnen tekenen en toch zal je verwonderd zijn over het resultaat. De mini-cursus kost 15 euro en vindt plaats op vrijdag ochtend 13, 27 juli en 10 augustus van 10.00 – 12.00 uur bij Camino, Schoolstraat 11, Nieuwerkerk ad IJssel. Voor informatie en aanmelding: 06-3022 8683 en/of activiteit@centrumcamino.nl. De activiteit gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.