Lustrum Camino Bridgedrive 30 november 2020

Afgelopen zaterdag vond voor de 5e keer de Camino Bridgedrive plaats in het Hervormd Centrum in Zevenhuizen. Dit lustrum werd gevierd met voor elke deelnemer een gebakje met Camino-logo. Daarnaast waren er heerlijke hapjes gemaakt door medewerkers van het Hervormd Centrum. De sfeer zat er goed in en de deelnemers gingen met elkaar de strijd aan om de Camino Bridgedrive wisseltrofee.

De 80 deelnemers en de organisatoren hebben deze bridgedrive weer tot een succes gemaakt. De opbrengst 1.250 euro komt voor de volle 100% ten gunste van Camino omdat alle kosten weer gedragen zijn door de sponsors.

Er is gespeeld in drie lijnen: lijn A is gewonnen door Marijke Blok en Kees Mertens met 59,03%, in lijn B wonnen Toos Kuijlaars en Johan de Ruiter met 59,65% en in lijn C wonnen Mar Christiaanse en Wanda Groeneveld met 60,83%. Zij ging met de score van ruim 60% naar huis met de wisseltrofee.

Twee bestuursleden Engelien Geerdink-Officier en Frank Lippens, mochten deze wisseltrofee uitreiken en namen met een dankwoord het mooie bedrag van 1.250 euro in ontvangst. Het was een prachtige dag met een mooie opbrengst.