Wandelen ‘walk en talk’

Naar buiten, in beweging zijn en tegelijkertijd uitwisselen wat je bezig houdt, dat kan tijdens onze ‘walk en talk’ uurtjes. Ervaar hoe heilzaam het is om te bewegen; ook je nachtrust kan er door verbeteren. We hebben hierin twee mogelijkheden.
Individueel: Bel of mail met Camino en we maken een afspraak; daarin bespreken we je wensen. Vervolgens maken we een match met een vrijwilliger en als het klikt maak je zelf afspraken met de vrijwilliger.
Met een groepje: Elke woensdag van 13.30 uur – 14.30 uur wandelen met aansluitend tot 15.30 uur mogelijkheid tot een drankje en napraten, verzamelen vanaf 13.00 uur bij Camino, Schoolstraat 11, te Nieuwerkerk ad IJssel. Aanmelden hoeft niet.
Oh ja… verwissel wel je pumps of teenslippers in comfortabel zittende wandelschoenen en neem indien gewenst een klein flesje water mee voor onderweg.

Tuinieren bij Camino

Camino heeft bij het huis een klein tuintje. Heb je soms zin in het helpen van de tuinman? Natuurlijk kan dat. Laat even weten of je zin hebt in tuinieren, dan maken we afspraken. En zou je het leuk vinden om samen met andere lotgenoten een groentetuin te beginnen? Laten we dan ook even praten; misschien kunnen we samen iets leuks opzetten.