Baas over jouw vermoeidheid!

Wil ook jij de baas over jouw vermoeidheid zijn, in plaats van dat de vermoeidheid de baas is over jou? Download dan de Nederlandse versie van de app (gratis) van Untire (hulp bij vermoeidheid bij kanker), nu beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Untire is gericht op (ex)kankerpatiënten die worstelen met (soms) extreme vermoeidheid. Dit probleem is bij bijna de helft van de (ex)kankerpatiënten dusdanig langdurig en ernstig dat ze nauwelijks meer kunnen deelnemen aan het dagelijks leven. Wereldwijd gezien zijn dat tientallen miljoenen mensen.

De app bevat veel animaties, gesproken teksten en achtergrondmateriaal, geeft inzicht in ontstaan van vermoeidheid, tips om de vicieuze cirkel van vermoeidheid te kunnen doorbreken en geeft inzicht in gevoel, gedrag en gevolgen daarvan. De ‘vaas van energie’, één van de functies van de app is een fijne feature. Verder is er de tip van de dag, bijvoorbeeld de tip om je te focussen op mensen die je energie geven, in plaats van energie kosten.

De organisatie Tired of Cancer wil zoveel mogelijk mensen helpen en heeft er daarom voor gekozen om de app gratis beschikbaar te maken.