Immunotherapie is een van de nieuwste ontwikkelingen bij de behandeling van kanker.

Camino organiseert op 7 april, in samenwerking met het biofarmaceutisch bedrijf AstraZeneca, een online thema-avond over Immunotherapie bij de behandeling van kanker. Wetenschappers binnen farmaceutische bedrijven en kennisinstellingen zijn constant op zoek naar nieuwe geneesmiddelen in de strijd tegen kanker.

Een veelbelovende ontwikkeling is het stimuleren van het immuunsysteem om de tumor te bestrijden. Het ontwikkelen van een nieuw geneesmiddel is een lang, onzeker en kostbaar proces. Gemiddeld duurt het tien jaar voordat een medicijn de reis vanaf de eerste ontdekking tot aan het in gebruik nemen, heeft voltooid. Hoe ziet dit proces er uit? Drs. Bo Willems van AstraZeneca neemt ons op deze thema-avond mee in deze onderwerpen.

Wanneer?

Woensdag 7 april, aanvang 20.00 uur. De presentatie zal ongeveer een uur duren en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Hoe kunt u deelnemen?

Op 7 april vindt u op onze website de link waarmee u kunt deelnemen. Let op de link is op 7 april beschikbaar. U hoeft geen software te downloaden, klikken op de link geeft u direct toegang tot de online bijeenkomst. Van te voren aanmelden is niet nodig.