Doe mee

Open deur dagen bij Camino

Sportstichting Zuidplas en het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting ZO! organiseren dit jaar voor het eerst de Open Deur Dagen Zuidplas, een week vol ontmoeting en activiteit.  De Open Deur Dagen Zuidplas starten op zaterdag 18 september en duren tot en met zondag 26 september. 

Camino is een enthousiaste deelnemer aan deze dagen en zet haar deuren open in het teken van: 

gezond eten en bewegen als je leeft met kanker


Naast onze reguliere openingsdagen voor inloop en activiteiten, zetten wij onze deuren open op woensdag 22 en donderdag  23 september.
Op vrijdag 24 september organiseren wij bij Jeu de Boules Nieuwerkerk een introductie van dit mooie spel.

Meld je aan en wij ontvangen je met veel plezier op een of meerdere van deze dagen.

We bieden de volgende activiteiten aan:

Yoga introductie.
Ook kun je op deze ochtend kennis maken met onze Yogalerares Laura Klaassen. Zij zal een introductie geven van stoelyoga. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met Yoga. Je hoeft daarvoor geen speciale kleding te dragen, dus kom gewoon in je dagelijkse kledij.

Walk en Talk
Op woensdag 22 september van 10:00 tot 12:00 samen met onze reguliere wandelaars. Vanaf 09:30 verzamelen we bij ons inloophuis aan de Schoolstraat 11 

Naar buiten, in beweging zijn en tegelijkertijd uitwisselen wat je bezig houdt, dat kan tijdens deze wandeling  Ervaar hoe heilzaam het is om te bewegen; ook je nachtrust kan er door verbeteren. 
Aansluitend bieden we de mogelijkheid tot een drankje en napraten.
De lengte en duur van het wandelen wordt aangepast aan de conditie van de gasten.

Oh ja… verwissel wel je pumps of teenslippers in comfortabel zittend, wandelschoenen en neem indien gewenst een klein flesje water mee voor onderweg.
Vergeet ook je camera niet.

Adres

Schoolstraat 11, 2912 CP Nieuwerkerk aan den IJssel

Gezond leven is meer dan gezond eten. Goed eten en drinken is belangrijk. Maar wat is goede voeding en wat als je te maken hebt met ziekte? Op donderdag 23 september van 11:00 tot 12:00 gaat Femke van Liere in op dit thema speciaal voor mensen die leven met kanker. Aansluitend wordt door onze gastvrouwen hapjes geserveerd op basis van de recepten die Femke aandraagt. Tevens zijn deze recepten dan ook verkrijgbaar. Vanaf 10:30 ben je van harte welkom in ons pand aan de Schoolstraat 11  en ontvangen we je met een kop koffie of thee.

Adres

Schoolstraat 11, 2912 CP Nieuwerkerk aan den IJssel

Jeu de Boules Door de Romeinen geïntroduceerd als behendigheidsspel, is nu bij velen bekend als een gezellige bezigheid tijdens onze vakanties (zeer populair in Frankrijk). Maar wist u dat in Nederland 18-duizend enthousiaste spelers zijn geregistreerd. Jeu de Boules Nieuwerkerk is een van de grootste verenigingen in Nederland en beschikt over een prachtige accommodatie met binnen en buitenbanen. Camino en JBC-Nieuwerkerk willen  u graag introduceren in deze prachtige sport op vrijdag 24 september van 13:00 tot 16:00  Vanaf 12:30 heten onze Camino vrijwilligers je hartelijk welkom bij Jeu de Boules en bieden we je ook een versnapering aan.

Adres

Sportpark Dorrestein 1 aan de Iersestraat,
2912 TL
Nieuwerkerk aan den IJssel

Sponsoren van Camino

Aanmelden voor activiteit