Doe ook mee!

Samen wandelen voor leven met en na kanker

Tijdens de donkere dagen voor kerst, brengen we met elkaar licht en warmte in het prachtige Schollebos. Om in kerstsfeer te komen, nodigen wij je graag uit mee te doen aan onze betoverende lichtjeswandeling.  De wandeling start vanaf ons gezellige kerstplein. Tijdens de wandeling zijn de paden sfeervol verlicht en onderweg word je verrast door sfeervolle muziek en inspirerende woorden. Bij terugkomst op ons kerstplein kun je vervolgens genieten van heerlijke glühwein, warme chocolademelk en verrukkelijk gebak.

Op het plein kun je ook kennismaken met onze centra en wat zij betekenen voor hun gasten.

Camino, de IJssel en PATIO, centra voor leven met en na kanker, organiseren deze wandeltocht, in samenwerking met VitaMotionNow, gezamenlijk om de verbinding tussen de centra te vergroten en meer bekendheid te geven aan onze centra waar mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden terecht kunnen voor psychosociale ondersteuning, lotgenotencontact, workshops en diverse andere activiteiten.

Locatie:
–         Schollebos
–         Bermweg in Capelle a/d IJssel
–         Parkeerplaats: P2 achter het Pannenkoekenhuis

Aanvangstijden:
–          Inloop  vanaf 19:00 uur
–          Start    19:30 uur

Kosten deelname :
–           € 7,50 kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen.
–          Extra donaties worden met open armen ontvangen, maar zijn vrijblijvend!

We kijken ernaar uit om samen met je te genieten van de verbondenheid tijdens de wandeling en warme sfeer op ons kerstplein!