Een moment voor jezelf

Wereldkankerdag 4 februari

Voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), hun naasten en nabestaanden

Kanker zet je wereld op z’n kop. Als je zelf ziek bent, maar ook als iemand om wie je geeft ziek is of aan kanker is overleden. Vaak hebben mensen die van kanker zijn genezen nog lange tijd – soms zelfs hun leven lang – last van de gevolgen van de ziekte en de behandeling. Op Wereldkankerdag (4 februari) staan we daar wereldwijd bij stil.

In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties, zoals ons Centrum Camino, bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan.  

Op Wereldkankerdag laten wij graag zien wat we te bieden hebben. Zo bieden we, ter introductie,  een aantal verwenmomenten gratis aan. 
We ontvangen je graag met een warm welkom en een kopje koffie of thee.

Alle activiteiten worden gratis aangeboden:
– in de ochtend van 10.00 tot 12.00
– in de middag van 13.30 tot 15.00
Let wel: gezichtsbehandeling alleen in de ochtend en kleuranalyse alleen in de middag.

Programma

Klank-bad

Een klankbad heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van ontspanning. Klank is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar (trilling).
Elk instrument geeft een andere klank en het een andere uitwerking op ons lichaam, geest en bewustzijn.
Gedurende de klankbadsessie lig je op een matje met een kussentje onder je hoofd en indien gewenst een dekentje voor de aangename warmte. Je draagt makkelijk zittende, niet knellende kleding.

Kleurenanalyse

Om de juiste kleuren voor jouw unieke huid te bepalen kijken we eerst naar je kleureigenschappen. Het belangrijkste hierin is de kleur van je huid, maar ook de kleuren van je ogen en haren spelen hierin een wezenlijke rol.

Gezichtsbehandeling

Bij mensen met kanker zien we vaak dat de huid erg droog en dun is. Dit kan een gevolg zijn van chemo, bestralingen of andere intensieve medische behandelingen die nodig zijn om de ziekte aan te pakken. Juist nu is het belangrijk om de huid goed te verzorgen, en de extra aandacht te geven die de huid nu nodig heeft!

Lichaamsmassage

Deze massage  is puur bedoeld ter ontspanning en vermindering van pijnklachten. Met aandacht voor jou als persoon, even een moment voor jezelf. 

Manicure
Houd jij ook zo van verzorgde handen?
Geef ze wat extra aandacht.
Leg gerust je handen in de vaardige handen van onze specialiste.
Zij heeft de kennis, ervaring en het materiaal daarvoor. Het enige dat jij mee hoeft te nemen is een handdoekje. 
Voetmassage

Geef je voeten wat extra aandacht door ze te laten masseren. Het stimuleert het zelf genezend vermogen van je lichaam, zorgt voor een goede doorbloeding, is ontspannend én werkt stress verlagend. Na een fijne massage ben je heerlijk ontspannen en voelen je voeten lekker aan.

Aanmelden voor een activiteit