Wanneer je iemand hebt verloren, die je heel dierbaar is

Nabestaanden Individueel

Individueel kan je gebruik maken van een online programma dat helpend is bij rouw na overlijden.

Je kan dit programma volledig zelfstandig doen. Je kan het ook in combinatie doen met een of meerdere gesprekken met een coach. In het eerste gesprek proberen we dan te ontdekken welk onderdeel/welke onderdelen het best passend voor je zijn.  Als je dat prettig vindt, kan je ook je ervaringen met het programma bespreken.

Het programma heet Lutografie. Luto is het Spaanse woord voor rouw en grafie staat voor vastleggen. Op basis van schrijf-, muziek, teken, bewegings- en zoekopdrachten werk je aan een eigen “rouwboek.  Zie: Lutografie, de kracht van herinneren. Het programma is opgebouwd in lijn met de theorie over verlies en rouw, en volgt de zogenaamde rouwtaken van William Worden.
Het is gemaakt door Leoniek van der Maarel, die zich na het overlijden van haar man verdiept heeft in verlies en rouw en al meer dan 25 jaar rouwcoach is. Het omvat per rouwtaak meerdere “sessies”, waaruit je kunt kiezen welke jou aanspreekt.

Elke sessie omvat:

  • Een uitnodiging -> een gerichte vraag aan jou, waarmee je aan de slag gaat             
  • Leestips ->            Artikelen over rouw
  • Kijktips ->              Films over rouw
  • Meditaties ->         Die je kunnen helpen om “uit je hoofd/je denken” te komen

Wat kost het
Als je je aanmeldt voor Lutografie via Camino is het voor jou gratis.
Let op: aanmelding via Camino kan alleen via onderstaande aanmeldingslink. (Dus niet jezelf aanmelden via de website van Lutografie)

Wil je meer weten:
Kijk eens op: Lutografie.
Bel of mail :06-12679487 of ds50@me.com

Laat je leiden door je ervaring
Het is heel waarschijnlijk dat er allerlei gedachten bij je opkomen waarom dit wel of niet iets voor je zou kunnen zijn. Door te doen en te ervaren kom je er werkelijk achter of het iets voor je is. En: niet geschoten, is altijd mis. Voel je vrij om het te proberen en weet dat je elk moment weer kunt stoppen.

Als je je hebt aangemeld,
krijg je een ontvangstbevestiging
met gebruiksaanwijzing.

Voor vragen:


of bel

  06-12679487

Aanmelden voor Nabestaanden activiteiten